top of page

ГОРШКОВ

Геннадій Борисович

(14.06.1973  – 12.05.2023)

Штаб-сержант, інспектор прикордонної служби, старший оператор повітряної розвідки та протидії безпілотним літальним апаратам прикордонного загону ДПСУ. 

Горшков Геннадій Борисович

Народився 14 червня 1973 р. у місті Ізмаїл. До 2000 р. служив в Ізмаїльському загоні морської охорони. З початку війни ніс службу в Ізмаїльському прикордонному загоні,  а у квітні 2022 р. був направлений в район Бахмута. 12 травня 2023 р., під час виконання завдань в районі населеного пункта Бахмут, отримав мінно-вибухове поранення, несумісне із життям. Похований на Алеї слави Нового цвинтаря м. Ізмаїл. 

Життєвий шлях Захисника України був дуже складним, він втратив дружину та залишився з чотирирічною донечкою Ганнусею та дворічним синочком Андрійком. Для Геннадія Горшкова сім’я була понад усе. Він так і не оженився, разом зі своєю матір’ю ростив дітей та повністю розчинився у них.

Був хорошим сином, батьком та братом. Любив та цінував життя. У нього на першому плані завжди були сімейні цінності, турбувався за батьків та оберігав їх, пишався нами – своїми донькою та сином. Був людиною, яка завжди допоможе та підставить своє плече.

Чесний та порядний, у роботі – наполегливий та працелюбний. Притримувався принципу – ніколи не опускати руки та завжди знаходити вихід із складних ситуацій. Цінував кожен день життя та бачив своє майбутнє в турботі про дітей та онуків», – так із теплом та безмежним горем розповідає про батька донька Ганна.

Особисті речі Героя з виставки "Пам'ятаємо  заради майбутнього" (будівля діорами, вул. Фортечна, 1а)

Я на связи

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page